Ondernemerspodium Business Netwerk Zeeland voor herhaling vatbaar!

Afgelopen woensdag 10 november was het zover. Na de benodigde voorbereidingen in Brasserie ‘t Strandhuys te Koudekerke met gastheer Stefan Van Zuijlen en gastvrouw Eveline Rijnders werd het eerste Ondernemerspodium van Business Netwerk Zeeland georganiseerd. Jo-Annes de Bat, gedeputeerde van de Provincie Zeeland en ondernemer Florus Zwartbol waren de sprekers. Jeroen De Boed van Bounce & More zorgde voor het geluid, de beamer en de presentaties.

Na de aftrap van Albert Besuijen was het de beurt aan Jo-Annes de Bat. De gedeputeerde nam de ongeveer 35 aanwezigen mee in de visie en gedachten van de Provincie Zeeland. Met een duidelijke insteek hoe de provincie het Zeeuws ondernemerschap ondersteunt, legde de Bat de focus op het elkaar aanvullen en versterken van overheid en ondernemerschap. Ook de uitdagingen op de arbeidsmarkt bleven niet onbesproken.

Vervolgens was het de beurt aan Florus Zwartbol, eigenaar van Floor Foods BV, Snaqonline & Floor 2.0. Zwartbol ging op praktische en inspirerende wijze in op zijn drive, de beslissingsmomenten in zijn (internationaal) ondernemersleven dat hem onder meer zelfs een mede-eigendomsschap van een Chinese fabriek opleverde en hoe zijn doorzettingsvermogen hem uiteindelijk verder heeft gebracht.

Na de presentaties werden de aanwezigen in de gelegenheid gesteld om met elkaar te netwerken onder het genot van een walking dinner en diverse heerlijke drinks.

Foto: Ard-Jan Hamelink, Gerrit Drenth, Cor Simons en Walter Koens

Kortom, een geslaagd, eerste editie van het Ondernemerspodium van Business Netwerk Zeeland dat voor herhaling vatbaar is.

Ook een lidmaatschap aanvragen van Business Netwerk Zeeland? Mail dan naar info@businessnetwerkzeeland.nl

Namens Business Netwerk Zeeland

Albert Besuyen – Wouterien Dees – Marjan van Berkel – Steven Corijn

 

 

Terug naar home