Schipper Accountants sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland

Business Netwerk Zeeland (BNZ) groeit door met leden die met hun activiteiten waarde toevoegen aan het netwerk. Zo ook Schipper Accountants, een bekende, sterke, regionale accountantsorganisatie die zelfs buiten het Zeeuwse haar activiteiten heeft uitgezet. Ronald Dekker – vanuit vestiging Terneuzen – is de persoon die zich in overleg met Wouterien Dees van BNZ aansluit bij het netwerk. Welkom Ronald & Schipper Accountants!

Foto: nieuw lid Ronald Dekker van Schipper Accountants

Schipper Accountants verzorgt haar diensten met sterke regionale binding vanuit tien locaties binnen het werkgebied Zuidwest-Nederland. Met circa 350 medewerkers biedt Schipper ondernemers een full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, accountantscontrole, pensioenadvies, corporate finance en personeelsdiensten.

Ronald Dekker: ‘Ik ben actief als commercieel manager voor Zeeuws-Vlaanderen en adviseer veel klanten op het gebied van digitalisering en Schipper Online. Ik voel me als een vis in het water in deze functies. Ik doe acquisitie en werk aan de naamsbekendheid van Schipper door veel te netwerken binnen ondernemend Zeeuws-Vlaanderen. Dat werpt op tal van manieren zijn vruchten af. Zo kan ik ook onze kennis en netwerk delen met de andere leden van Business Netwerk Zeeland’.

Meer weten over Schipper Accountants? Kijk op www.schipperaccountants.nl

Terug naar home