Zeeuwse isolatiespecialist ISOenergy nieuw lid Business Netwerk Zeeland

‘Kwaliteit bereik je samen’, aldus Elmer van Gurp, ondernemer en eigenaar van isolatiespecialist ISOenergy BV en per heden nieuw lid van Business Netwerk Zeeland (BNZ). Van Gurp ziet dit ook in het netwerk terug: ‘Een kwalitatief sterk netwerk staat voor kennis-en netwerkdeling en dat zie ik terug bij BNZ. Vandaar dat ik graag aansluit’. Welkom Elmer!

Elmer van Gurp licht zijn bedrijf nader toe: ’ISOenergy BV is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het na-isoleren van bestaande spouwmuren, vloeren, kruipruimten en daken. Wij werken alleen met de beste en meest duurzame isolatiemiddelen. Doordat wij centraal in Zeeland zijn gevestigd, kunnen we overal in Zeeland snel ter plekke zijn. Ons nieuwe pand op Industrieterrein Eindewege, dichtbij Goes is klaar voor de toekomst. Onze werkplaats is professioneel en efficiënt ingericht. De silo’s waarin ons isolatiemateriaal ligt opgeslagen zijn supermodern. Het vul- en laadsysteem dat wij zelf ontwierpen en bouwden, wordt inmiddels ook door andere isolatiebedrijven in Nederland toegepast.

Bij de positieve ontwikkeling van zijn bedrijf is Van Gurp ook trots op zijn team: ‘Onze adviseurs gaan niet over een nacht ijs. Wij komen altijd langs om de situatie ter plekke op te nemen en zo een gedegen advies en voorstel te kunnen afleveren. Ook dat is een meerwaarde van ISOenergy. Ons team bestaat voornamelijk uit jonge, gedreven professionals die nauw samenwerken’, besluit Van Gurp.

Meer weten? Kijk naar het filmpje of ga naar www.isoenergy.nl

Kijk hier naar het filmpje: https://youtu.be/byDBxv8RTC0

Terug naar home