Ontspannende ZomerBBQ 2021 bij Business Netwerk Zeeland

De leden van Business Netwerk Zeeland hadden afgelopen woensdag de moeite genomen om af te reizen naar ’s-Heer Arendskerke. Met de zussen van Sabben op de uitstekende locatie van Brasserie de Panhoeve was het hoog tijd om elkaar in het netwerk weer te treffen. Ruim 40 leden namen de moeite om te genieten van een heerlijke samenzijn met bbq-food, drinks én een passend muziekje met DJ ED.

Startend met een regenbuitje, werd het gedurende avond heerlijk weer waardoor het terras ook in gebruik genomen kon worden. Albert Besuyen en Wouterien Dees van Business Netwerk Zeeland zorgden tijdens de intermezzo’s voor informatie over de komende bijeenkomsten en een aantal leden waaronder Johan van der Linde, Ingrid de Feyter, Gerrit Drenth en Willem Verton deelden met de aanwezigen een aantal ontwikkelingen binnen hun organisatie. Ook Erik Voerman gaf nog een toelichting op de komende beurs Contacta begin december.

Foto (van rechts naar links): verbinding én gezelligheid troef bij Rene de Koster, Fabian Berkof en Willem Verton.

De gezelligheid troef, taaiden alle aanwezigen aan het einde van de avond wederom huiswaarts. Namens Business Netwerk Zeeland danken wij Sabine van Sabben en het team van Brasserie de Panhoeve voor de uitstekende gastvrijheid en verzorging van de avond.

Ook lid worden van Business Netwerk Zeeland? Ga naar www.businessnetwerkzeeland.nl

Op naar 27 september!

 

Terug naar home