ENGIE Services wordt EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties.
Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt EQUANS – lid van Business Netwerk Zeeland – opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheden. Van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud tot advies over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpt het bedrijf haar klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staat ze hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.
Als sterke, gezonde en winstgevende onderneming ziet EQUANS kansen en mogelijkheden om verder te groeien en de marktleiderschapspositie in Nederland te versterken. Voor de klanten verandert er niets. Klanten kunnen rekenen op innovatieve en digitale oplossingen, en vertrouwen op onze expertise op het gebied van technische dienstverlening.
Ook bij Business Netwerk Zeeland is EQUANS actief met Paul Grinwis als regio-directeur. Meer weten? Contact Paul Grinwis of ontmoet Paul op de komende bijeenkomsten van Business Netwerk Zeeland.
Terug naar home