Omoda nu ook in online verkoop dames- en herenkleding!

Omoda uit Zierikzee – met Wilhelm Verton lid van Business Netwerk Zeeland – is inmiddels uitgegroeid tot een échte fashionretailer!

Het Zeeuwse familiebedrijf dat bekend is van de succesvolle schoenenwinkels en verschillende internationale webshops, zet een nieuwe stap: het is op 17 augustus gestart met de online verkoop van dames- en herenkleding. De collectie, die bestaat uit items van meer dan honderd kledingmerken, is vanaf nu online verkrijgbaar in binnen- en buitenland. “Wij gaan het verschil maken door klanten te verrassen met eindeloze en uitzonderlijke inspiratie, een unieke collectie en een hele hoop shopplezier.”, vertelt Jan Baan, COO bij Omoda.

Er is gestart met de verkoop van meer dan honderd kledingmerken. Enkele van die merken zijn grote namen als Tommy Hilfiger, Fabienne Chapot en Scotch & Soda, maar ook Nederlandse merken als JOSH V en By Bar en upcoming merken als Lyle & Scott, Envii en Second Female. De kleding is verkrijgbaar in alle landen waar Omoda actief is met een webshop. Voorlopig blijven de fysieke schoenenwinkels dus zoals ze zijn, maar gaat Omoda die bij succes ook omtoveren? “Wie weet, we denken graag in mogelijkheden en verrassingen.” besluit Baan.

Zie hier filmpje….

Terug naar home