Zeeuws golftalent schittert bij Crayestein Golf

Het bleek een perfecte dag zowel qua weer als ambiance. Op de jaarlijkse golfdag op Crayestein Golf waren gisteren weer veel ondernemers afgekomen die in eerste instantie de strijd aangingen op de 18-holes baan of via de clinic, dat werd aangestuurd door twee golfprofessionals.

Een memorabele dag, waarvan de foto’s binnenkort gepubliceerd worden op de websites van het business netwerk. Dat er ook hier en daar (on)zichtbaar talent rondliep – deze keer uit de Business Netwerk Zeeland stal – mag dan ook niet onbenoemd blijven.


Foto: een zichtbaar gemotiveerde Cor Simons ‘slaat’ er op los

 

Cor Simons die – samen met o.a. Wouterien Dees, Angelo De Mul, Pedro vd Velde en Coby Verschelling – naar het Dordse was afgereisd, had er zichtbaar schik in en bleek toch enigszins talentvolle eigenschappen te bezitten. Oefening baart kunst en nieuw golftalent is geboren……

Binnenkort alle foto’s op www.businessnetwerkzeeland.nl

#golf #netwerk #verbinden #businessnetwerkzeeland

Terug naar home