Timmerman Makelaardij sluit aan bij Business Netwerk Zeeland

Dat de woningmarkt in beweging blijft en speciale tijden doormaakt, beseft ook NVM makelaar John Timmerman van Timmerman Makelaardij. Met zijn ruime ervaring in de makelaardij, voegt Timmerman zich als nieuw lid bij Business Netwerk Zeeland (BNZ). ‘Veel over gehoord en graag deel ik mijn kennis en netwerk. Ik ben dan ook blij met de toetreding’, aldus Timmerman. Welkom!

Foto: John Timmerman tussen zijn team van Timmerman Makelaardij

John Timmerman licht toe: ‘’ Sinds 2014 heb ik mij bovendien toegelegd op de begeleiding bij ontwikkeling van woningen en herontwikkeling van gebouwen naar woningen. Ik ben verder een ervaringsdeskundige op het gebied van woninggerelateerde onderwerpen en ga geen uitdaging uit de weg. “Omdenken” is mijn specialiteit en ik geef de voorkeur aan uitdagingen en lastige vraagstukken die haalbaar en realiseerbaar gemaakt moeten worden’.

‘En dat klopt als een bus’, stellen Albert Besuyen en Wouterien Dees tevreden vast met de toetreding van Timmerman. ‘Binnen het netwerk van BNZ zijn we altijd op zoek naar krachtige, gezellige mensen met een uitgebreid netwerk, die een wil hebben om dit te delen. En daar is John er één van’, besluit Besuyen.

Meer weten? Ga naar www.timmermanmakelaardij.nl

Terug naar home