DS People BV nieuw lid Business Netwerk Zeeland.

Jong, enthousiast ondernemerschap onder hoede van vader Piet van den Doel is wellicht de beste manier om de drive van Kees van den Doel van DS People BV te beschrijven. ‘Ook de nieuwe generatie vindt netwerken belangrijk en leuk, dus we sluiten graag aan bij Business Netwerk Zeeland (BNZ)’, aldus Kees van den Doel die bij de Schuddebeurs zijn vuurdoop had. ‘En dat is zeer goed bevallen’. Welkom!

Foto: nieuweling Kees van den Doel geheel rechts naast Jeroen de Boed (Bounce & More) en Michiel Brillenburg Wurth (Van Lanschot)

Albert Besuyen en Steven Corijn van BNZ treffen met de toetreding van Kees een brok energie. ‘We zijn ervan overtuigd dat jonge ondernemers een stimulans zijn in de ontwikkeling van een business club. Met inmiddels mooie bedrijven zijn bedrijven zoals DS People in ontwikkeling en beschikken zij over jarenlange kennis en netwerk in specfieke sectoren’, aldus Besuyen.

Kees van den Doel licht DS People nog even toe: ‘Wij zijn een uitzendbureau in de sectoren Office, Metaal en Agrarisch met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie. Door onze ervaring hebben we een grote database aan kandidaten opgebouwd en hebben we veel ervaring in het screenen en selecteren van deze kandidaten. Wij zijn een SNA ( NEN 4400-1), SNF, VCU en PayOK gecertificeerd uitzendbureau en tevens NBBU lid’.

Meer weten? Zie www.dspeople.nl

Terug naar home