Roompot treedt toe tot netwerk van Business Netwerk Zeeland

De naam ‘Roompot’ zong al enige tijd rond binnen het netwerk van Business Netwerk Zeeland (BNZ). Het was dan ook een kwestie van tijd dat de aanbieder van vakantieparken op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt, fop enige wijze het netwerk van BNZ zou komen versterken. De daad is inmiddels bij het woord gevoegd met de aansluiting van Roompot Real Estate per heden BNZ. Welkom Rocco Blank!

‘Roompot Real Estate is een zelfstandig onderdeel van de Roompot Group. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende vakantieverblijven. Door de volledige samenvoeging van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Real Estate een eigen en unieke werkwijze’, aldus Blank.

Rocco Blank is verheugd met zijn toetreding: ‘We volgen al enige tijd dit netwerk en de mooie ontwikkeling, bedrijven en de activiteiten die vanuit het netwerk tot stand komen, betekent niets anders dat er ook mooie verbindingen ontstaan. We sluiten dan ook graag aan.’

Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ zijn blij met de toetreding. ‘Mooie bedrijven met een sterk en uitgebreid netwerk zijn van harte welkom. Daarbij zoeken we geen ‘snelle’ toetreders maar bedrijven die daadwerkelijk kennis en netwerk willen toevoegen in ons netwerk.’

Meer weten? Zie www.roompotrealestate.nl

Terug naar home