Omoda nieuw lid Business Netwerk Zeeland

Nu de activiteiten van Business Netwerk Zeeland (BNZ) – na de business lunch van vorige week – hervat zijn, worden ook de verbindingen intensiever. Interessante bedrijven en ondernemers die een zakelijk, informeel netwerk met elkaar willen delen, zodat ze elkaar eenvoudig kunnen vinden op het moment dat ze daar behoefte aan hebben. Met uiteraard kwalitatief leuke en gezellige bijeenkomsten.

‘Dat is eigenlijk precies wat mij trekt aan BNZ. De sfeer is prima, waardoor kennis en netwerk delen een soort natuurlijke deler wordt. Daar sluit ik graag bij aan,’ aldus Wilhelm Verton, algemeen directeur van nieuw lid Omoda uit Zierikzee.

 

Foto: Omoda familie…. met de inmiddels 5e generatie familie!

‘Als familiebedrijf sinds 1875 zijn wij binnen de retail marktleider voor alle schoenenliefhebbers. We groeien snel in Nederland en België met 27 winkels, maar blijven ook financieel gezond. Inmiddels werken nu reeds meer dan 600 personen bij ons. Ook onze online shop is succesvol, zodat onze klanten wereldwijd hun schoenen kunnen bestellen, ‘ aldus Verton die onlangs de 5e generatie in de personen van Marlinde Baan-Verton, Lourus – Jan Verton en Jan Baan (naast Lourus en Wilhelm Verton) zag toetreden als mede-eigenaar bij Omoda.

Wouterien Dees en Albert Besuyen zijn blij met de toetreding van Omoda. ‘Dit soort bedrijven en ondernemers passen bij BNZ. We verwelkomen Omoda dan ook van harte.’

Meer weten? Zie www.omoda.nl

Terug naar home