Bijeenkomsten Business Netwerk Zeeland culinair hervat bij Het Binnenhof

Na de afgelopen kennisledenquiz (online) van afgelopen maart, was het afgelopen woensdag 19 mei eindelijk weer zover dat op het terras van Restaurant Het Binnenhof te Goes, samenkomen mogelijk werd gemaakt. Speciaal voor Business Netwerk Zeeland (BNZ) was het terras het decor van een succesvol en gezellige samenzijn.

Onder de deelnemers, met o.a. Erwin Vahlenkamp, Wim Jalink, Judith de Witte, Corne Molenaar, Cor Simons, Ingrid de Feyter, Pedro van de Velde, Jeroen de Jonge, Gerbrand Verton, Angelo de Mul, Paul Grinwis en natuurlijk BNZ-ambassadeur Cees van Liere, werd genoten van het heerlijke, gezamenlijke eten én het weer kunnen delen van hilarische, leuke, serieuze en mooie verhalen met elkaar. Een compliment voor het team van Het Binnenhof o.l.v. Arjan Suijkerbuijk, dat dit samenzijn prima culinair verzorgde.

Foto: een poserende Paul Grinwis van ENGIE Services tijdens het lunch/diner

Ook de poort voor nieuwe leden is wederom geopend. Met de melding dat naast Van Lanschot Bankers (Michiel Brillenburg Wurth) ook de Roompot Real Estate (Rocco Blank) zich als nieuw lid heeft aangemeld, staat het ook vrij voor andere, interessante ondernemers en bedrijven om toe te treden tot BNZ. ‘Met bedrijven/organisaties vanaf 10 medewerkers, die een toegevoegde waarde zijn in ons netwerk van verbinden, gaan we graag in gesprek’, aldus Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ.

Ook interesse? Stuur dan een mail naar info@businessnetwerkzeeland.nl

 

Terug naar home