Leden Business Netwerk Zeeland: reserveer 19 mei!

Ook Business Netwerk Zeeland (BNZ) gaat vanaf mei de offline activiteiten nader inzetten. Na de succesvolle Kennisledenquiz 2021 is het nu weer tijd om offline activiteiten met elkaar uit te rollen met een mooi programma 2021.

Albert Besuijen en Steven Corijn van BNZ hierover: ‘Uiteraard zoveel als mogelijk conform de geldende Corona-maatregelen. Inmiddels hebben we onze leden geinformeerd om woensdagmiddag 19 mei de agenda vrij te houden. Het wordt uiteraard deels een buitenactiviteit in combinatie met culinair genot. Uiteraard is de ruimte tot verbinding & netwerken volop aanwezig’.

Foto: aantal leden van BNZ te weten Cor Simons, Ingrid de Feyter en Angelo de Mul.

Het netwerk van Business Netwerk Zeeland heeft zich ondanks de coronacrisis toch goed ontwikkeld. ‘Uiteraard speelt de Corona-crisis ons parten, maar we zijn de kritieke fase gepasseerd’, lacht Besuijen. ‘En dat is niet verkeerd, want we hebben gewoon mooie bedrijven en ondernemers in ons netwerk zitten. En dat proberen wij met elkaar te verbinden’.

Wilt u ook aansluiten bij Business Netwerk Zeeland?. Contact dan met Albert Besuijen of Wouterien Dees. Voor alle leden en meer informatie kunt u vinden op de website www.businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home