Nieuwe versterking Business Netwerk Zeeland (BNZ) met Van Lanschot Kempen

Toen de toevoeging van Hof Hoorneman aan Van Lanschot Kempen eenmaal een feit was, werd het Michiel Brillenburg Wurth – private banker –  al snel duidelijk dat Zeeland in zijn werkgebied terecht kwam. De ervaren Michiel Brillenburg Wurth: ‘Als kenner van het netwerk in de andere gebieden, sluit ik me dan ook graag aan bij Business Netwerk Zeeland (BNZ)’. Welkom Michiel!

  

Van Lanschot Kempen is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland. De onderneming is bekend van merknamen Van Lanschot, Kempen en Evi. Er werken ongeveer 1600 tot 1700 mensen. ‘We zorgen voor persoonlijke maatwerk, met vaste contactpersonen. Zo kun je om je vermogen heen juiste zorg en expertise organiseren’, aldus de goedlachse Brillenburg Wurth.

Albert Besuijen – die met Wouterien Dees de activiteiten voor BNZ – is na het introductiegesprek positief over de toetreding: ‘Zowel het bedrijf als de persoon beschikt over een relevant en uitgebreid netwerk en is bereid om kennis en dit netwerk te delen. Dit biedt voor zowel Michiel als onze leden nieuwe verbindingen én kansen!’

Meer weten over Van Landschot Kempen? Neem contact op met Michiel Brillenburg Wurth of ga naar https://www.vanlanschotkempen.com/nl/contact

#vermogensbeheer #beleggen #zeeland

Terug naar home