Ook Dutch Green Energy treedt toe tot Business Netwerk Zeeland (BNZ)

‘In principe treden we op als importeur, distributeur, maar ook kenniscentrum van producten op het gebied van duurzame energie. De omstandigheden veranderen snel’, aldus directeur Anita Leijs van Dutch Green Energy BV. Leijs – in 2019 reeds aanwezig bij de kick-off van BNZ bij Restaurant Binnenhof – treedt vanaf heden formeel toe tot het netwerk van BNZ. Welkom Anita!

    

Leijs licht toe: ‘We zijn actief op het gebied van zonnepanelen, omvormers, montagesystemen, zonnecollectoren, accu’s, windmolens etc. Onze producten betrekken wij rechtstreeks bij de diverse fabrieken.  Om de kwaliteit van onze producten te bogen, worden door onze kwaliteitsdienst de fabrieken met regelmaat bezocht. Ook adviseren wij op het gebied van producten, toepassingen, subsidies en economische haalbaarheid van een oplossing.’

Dutch Green Energy BV
Marquesweg 4
4462 HD  GOES
tel: 0113 693126
info@dge-nl.nl

www.dge-nl.nl

Terug naar home