Scheldezoom Farmacie BV nieuw lid Business Netwerk Zeeland

Het netwerk van Business Netwerk Zeeland (BNZ) wordt steeds interessanter met de toestroom van (grotere) bedrijven en organisaties. Door de stapsgewijze uitbreiding van het ledenbestand en de focus op een gerichte aanpak, is er dus een toetreding van diverse branches. Zo ook de toetreding van Scheldezoom Farmacie B.V. Asmar Al Hadithy, van harte welkom in het netwerk!

Scheldezoom Farmacie BV is de afgelopen jaren gegroeid tot een professionele organisatie met ruim 180 medewerkers. Wij leveren hoogwaardige, specialistische en doelmatige farmaceutische (patiënten)zorg aan ziekenhuizen en zorginstellingen voornamelijk in de provincie Zeeland’, aldus Asmar Al Hadithy, directeur van de organisatie dat in 2011 is voortgekomen uit de geneesmiddelenzorg in de drie ziekenhuizen Goes, Vlissingen en Terneuzen en een aantal zorginstellingen in Zeeland.

Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ zijn blij met de toetreding. ‘De zorg is een belangrijke en interessante sector voor het netwerk en naar elkaar toe kunnen we kennis en netwerk delen. Daar wordt iedereen beter van’, aldus Besuyen enthousiast.

Meer info: www.scheldezoom.nl

Scheldezoom Farmacie BV

Spoorstraat 16
4431 NK ’s Gravenpolder

Postbus 106, 4460 BB Goes

Telefoon: +31 (0)113 – 31 75 00
Email: secretariaat@scheldezoom.nl

Terug naar home