YourSurprise is genomineerd voor de Zeeuwse Pioniersprijs 2020!

De Zeeuwse Pioniersprijs is een initiatief van De Zeeuwse Connectie dat in 2010 werd opgezet door Frederik Sinke en Jim Goedhart. Elk jaar wordt de prijs uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Zeeuwse Connectie in Zeeland. Het doel is om meer aandacht te geven aan de mooie dingen die er in Zeeland ontstaan en worden ondernomen.

Voor de Zeeuwse Pioniersprijs 2020 is uit de 86 nominaties Your Surprise – lid van Business Netwerk Zeeland – één van de vijf mogelijke winnaars. Voor ons als netwerk niet verwonderlijk, want het bedrijf van Gerbrand Verton en Wouter de Vries zet Zeeland al jaren positief op de kaart met hun wereldwijde passie om mensen te helpen om hun dierbaren te verrassen. Kortom, een welverdiende nominatie. Op 26 maart wordt tijdens een online event de winnaar bekend gemaakt!

Foto: Mede-oprichter Gerbrand Verton tijdens een bijeenkomst van Business Netwerk Zeeland

Namens Business Netwerk Zeeland roepen we álle leden, relaties en bekenden vanuit het netwerk op om uiteraard voor het bedrijf uit Zierikzee te stemmen. Dit kan via de website van Omroep Zeeland!

Terug naar home