Jeroen de Jonge wint Kennisledenquiz Business Netwerk Zeeland

Het was even wennen voordat de leden achter hun digitaal scherm zaten. De deelnemers aan de Kennisledenquiz 2021 van Business Netwerk Zeeland (BNZ) hadden intussen het borrelpakket van Partyservice Nederland ontvangen en gingen afgelopen woensdag met elkaar de strijd aan met 25 vragen over de deelnemende leden.

Na de beantwoording van iedere vraag kon het betreffend lid een toelichting geven en iets meer vertellen over de ontwikkelingen van hun organisatie. Ook tussen de vragen door ontstonden diverse interessante intermezzo’s en verbindingen. Het was uiteindelijk Jeroen de Jonge van Bever Innovations die er met de hoofdprijs vandoor ging. De 2e prijs was voor Judith de Witte van Type2Solutions en Corné Molenaar van Molenaar Betonindustrie sleepte de 3e prijs binnen. Van harte!

Kortom, een geslaagde digitale kennisquiz. Op naar de offline meetings…..!

Met dank aan Angelo de Mul, Cor Simons, Corne Molenaar, Erwin Vahlenkamp, Fabian Berkhof, Frank Geelhoedt, Gerbrand Verton, Jeannot Bruggeling, Jeroen de Jonge, Johan van der Linde, Jonathan Koster, Judith de Witte, Marco de Smit, Pedro van de Velde, Peter Allemekinders, Rinske Mechielsen, Ruud de Baar, Suzanne van Antwerpen, Thierry Frik, Thomas Maaskant, Wim Jalink, Ingrid de Feyter, Wouterien Dees, Albert Besuyen, Steven Corijn, Marjan van Berkel

Winnaar Kennisledenquiz BNZ 2021:

 

Terug naar home