Bever Innovations BV treedt toe tot Business Netwerk Zeeland

Wat een prachtig bedrijf mogen we wederom toevoegen aan het netwerk van Business Netwerk Zeeland. Jeroen de Jonge, Business Development Director van Bever Innovations BV is er duidelijk in: ‘We treden graag toe tot het krachtige netwerk van Business Netwerk Zeeland.’ Welkom Jeroen!

‘Naast hetgeen wij zien, was het gesprek met Albert Besuijen prettig en constructief. Wij delen graag onze kennis en netwerk, waardoor het voor ieder lid aantrekkelijk is om onderdeel te zijn van BNZ’,’ aldus De Jonge.

‘Een mooi bedrijf die prachtige producten maken. Bever Innovations is met ruim 50 medewerkers producent van intelligente outdoor LED oplossingen met 100% focus op de petrol-retailindustrie. De onderneming is wereldwijd marktleider op het gebied van LED verlichtingsproducten voor tankstations. Kortom, wij zijn blij met de toevoeging van Bever Innovations aan ons netwerk,’ stelt Besuijen tevreden.

En hoe kun je het best en snelst een beeld krijgen van dit mooie bedrijf uit Zierikzee? Juist….een passend, kort filmpje met een heldere impressie….  KIJK HIER!

Techniekweg 2
4301 RT Zierikzee
The Netherlands

Tel +31(0)111 74 54 00
info@beverinnovations.com

www.beverinnovations.com

Terug naar home