Business Netwerk Zeeland: Op naar een top 2021!

Uiteraard heeft 2021 met de huidige lockdown een zeer stroef begin. Bij de opzet van Business Netwerk Zeeland (BNZ) zijn we vanaf vorig jaar aan de slag gegaan om een sterk, selectief, zakelijk netwerk neer te zetten.

‘De opbouw gaat stapsgewijs. Met onze ervaring in het opzetten van zakelijke communities, beseffen we de verschillende fasen. Hoewel de Corona-situatie er niet echt in meehelpt, lukt het ons toch om mooie en interessante bedrijven te binden,‘ aldus Albert Besuijen van BNZ.

Om de leden met elkaar te verbinden en inzichtelijk te maken liet BNZ via lid Art & D-signMerijn van Antwerpen een krachtige meeneemfolder maken, waarbij de bedrijfsnamen, logo’s, persoonlijke namen en telefoonnummers van alle huidige leden op vermeld staan. Handig als naslag!

Zakelijk netwerken is en blijft een belangrijk gegeven. Ook in 2021!

Stay healthy en tot gauw!

Albert Besuiijen, Wouterien Dees, Marjan van Berkel en Steven Corijn

Meer info? Zie www.businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home