AutoKievit sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland

‘Dat er goed afgewogen wordt welke bedrijven wel/niet lid kunnen worden, vind ik alleen maar positief. Binnen AutoKievit hebben wij dit uitvoerig besproken en zullen we het uitdagende, krachtige netwerk van Business Netwerk Zeeland (BNZ) op verschillende niveaus versterken,’ aldus een enthousiaste Thomas Maaskant, accountmanager Zakelijke Markt van AutoKievit. Welkom Thomas bij BNZ!

Foto: Thomas Maaskant van AutoKievit

Sinds 1966 is AutoKievit Renault-, Dacia- & occasiondealer in Zuidwest Nederland. Maaskant: ‘Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom, Goes, Hellevoetsluis en Rotterdam en Zierikzee. Standaard hebben wij altijd meer dan 600 auto’s op voorraad. Ook wij passen ons aan de huidige corona situatie. Onze werkplaatsen zijn geopend en de showrooms zijn online open. Kortom, volop actie mogelijk. Tot die tijd zijn wij onze klanten digitaal van dienst via videobellen, telefonisch of per e-mail.’

De toelating van AutoKievit was een bewuste afweging. Albert Besuyen van BNZ verklaart: ‘We hebben de groei van het netwerk er nu mooi inzitten en we kijken ook naar de balans in de aangesloten bedrijven per branche om voldoende met elkaar relevant te kunnen verbinden. AutoKievit brengt een mooi netwerk mee en staat zelf ook open om dit te delen. Kortom, we zijn blij met de toetreding van AutoKievit.’’

Meer weten? Zie www.autokievit.nl

Terug naar home