Marsaki nieuw lid Business Netwerk Zeeland

Ondernemer Ruud de Baar laat er géén gras over groeien: ‘Marsaki is in bijna 20 jaar uitgegroeid tot  hèt projectmanagementbureau van Zuidwest Nederland. We staan opdrachtgevers bij in alle levensfasen van vastgoed.’ Dat het netwerk voor De Baar daarbij van belang is, is voor hem reden om aan te sluiten bij Business Netwerk Zeeland. ‘Een netwerkclub met veel potentie,’ aldus de directeur van het in Goes gevestigde vastgoedadviesbedrijf.

Foto: partner Ruud de Baar van Marsaki

De Baar licht toe: ‘We adviseren over vastgoedzaken en verzorgen vastgoedbeheer. Daarbij hebben we veel ervaring in woningbouw, onderwijshuisvesting en zorg- en maatschappelijk vastgoed. We zijn inmidddels uitgegroeeid tot een brede dienstverlener op het gebied van vastgoed.’

Dat doet De Baar uiteraard niet alleen. ‘Nee, zeer zeker niet. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van ruim 27 personen, die eigenlijk stuk voor stuk enthousiast en toegewijd zijn. Dat is de kracht van ons bedrijf,’ aldus De Baar. ‘Ons klantportfolio is divers, denk aan o.a. woningcorporaties, overheid, onderwijs- en zorginstellingen, de recreatieve sector en VvE’s. Ieder met hun eigen uitdagingen op het gebied van huisvesting- en vastgoedvraagstukken. Wij ondersteunen vanuit een onafhankelijke positie middels management, advies en/of beheer.’

Meer weten? Zie www.marsaki.nl

Terug naar home