Rijkse treedt toe tot Business Netwerk Zeeland

‘Kerst of niet…. de aanwas van nieuwe leden bij Business Netwerk Zeeland (BNZ) is voorlopig nog niet gestopt,’ aldus Albert Besuijen en Wouterien Dees van BNZ. ‘We zijn dan ook blij met de toetreding van Peter Allemekinders van Rijkse Accountants & Adviseurs in ons netwerk. Welkom Peter!’

Foto: de altijd enthousiaste Peter Allemekinders van Rijkse Accountants & Adviseurs

Rijkse Accountants & Adviseurs is een jonge en dynamische organisatie met ruim 130 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers verdeeld over diverse kantoren in Zeeland en één in Barendrecht. ‘Met de ervaring sinds 1955, streven we altijd naar deskundige hulp ‘om de hoek’, met veel lokale kennis en een interessant netwerk,’ aldus Allemekinders.

Allemekinders vervolgt: ‘En dat netwerk versterken we ook graag bij BNZ. We zien de groei en uitbreiding ervan en we maken dan ook graag onderdeel uit van dit inmiddels krachtig netwerk.’  Besuijen en Dees roemen de kennis, diversiteit én het netwerk van Rijkse: ‘Dit soort bedrijven maakt ons allemaal sterker, want zoals Rijkse gebruik wilt maken van kennis en netwerk van de andere leden, kunnen wij ook bij hun hiervoor terecht. Duidelijk een win-win situatie,’ besluit het duo van BNZ.

Meer weten? Ga naar www.rijkse.nl

Terug naar home