RICOH Document Solutions Zeeland & West Brabant nieuw lid Business Netwerk Zeeland.

De groei van Business Netwerk Zeeland (BNZ) zet zich onverminderd voort. Wederom sluit een mooie partij zich aan bij BNZ. ‘Think global, act local’ is de slogan van nieuw lid RICOH Zeeland & West-Brabant. ‘De combinatie van kwalitatief hoogwaardige diensten en service van een gerenommeerde wereldspeler als RICOH met de flexibiliteit en creativiteit van een regionale organisatie, maakt ons uniek,’ aldus directeur/eigenaar Marco de Smit overtuigend. Welkom Marco!

Foto: directeur/eigenaar Marco de Smit

De Smit licht toe: ‘Sneller informatie verwerken, altijd en overal toegang tot je documenten, beter samenwerken: daarmee bespaar je kosten en kies je voor efficiëntie. Onze experts helpen met innovatieve print en digital oplossingen. In onze twee vestigingen met showroom in Breda en Goes, kunnen bezoeken op afspraak gemaakt worden. We werken inmiddels voor ruim 750 ondernemingen in de regio.’

En dat betekent dat ook het offline netwerk een belangrijke rol speelt: ‘BNZ is sterk in ontwikkeling. Wij staan open om onze kennis en netwerk te delen met anderen, dus vandaar sluiten wij graag aan ondanks dat vanwege Corona het een lastige periode is,‘ aldus een enthousiaste De Smit.

Meer weten? Kijk vooral even op de site van RICOH Document Center Zeeland en West-Brabant: www.documentcenter-brabant-zeeland.nl/

Terug naar home