Business Netwerk Zeeland verwelkomt Jacare BV!

‘Met Jacare BV leveren wij een breed scala aan producten voor zorginstellingen, verpleeghuizen, hospices en andere zorg-gerelateerde organisaties,’ aldus Wim Jalink, directeur van Jacare BV. ‘In het algemeen ontwikkelen en leveren (via verkoop, huur of leaseconstructie) producten en systemen voor mensen die in het dagelijks leven hulpmiddelen en/of ondersteuning nodig hebben. ‘En nu dus nieuw lid van Business Netwerk Zeeland. Voor ons van belang om kennis en netwerk met anderen te delen,’ verklaart Jalink. Van harte welkom Wim!

Foto: het team van Jacare BV uit Goes

Jalink licht toe: ‘Onze missie is om producten te leveren om écht steun te bieden aan mensen die het nodig hebben. Door onze kennis en ervaring én de kwaliteit van onze producten, kunnen wij altijd goed (en snel) inspelen op de vraag van de patiënt en de instelling. Service, innovatie en kwaliteit zijn kernbegrippen binnen onze bedrijfsvoering en die van onze partners.’

‘Onze concepten zijn afgestemd op het ontlasten van zorgvragers en zorgbieders. We zijn daarbij als Jacare B.V. de enige leverancier in Nederland van het innovatieve Zweedse AB bedrijf: Care of Sweden. Dat als voorloper bekend staat als het gaat om anti-decubitus matrassen en zitkussens en kennis/onderzoek rondom decubitus,’ aldus Jalink.

Meer weten over Jacare BV? Zie www.jacare.nl en neem contact op!

Jacare BV

Westhavendijk 13
4463 AD Goes
Tel: 085-3033930
E-mail: info@jacare.nl

Terug naar home