Peet ICT BV nieuw lid van Business Netwerk Zeeland

Jong, enthousiast, ambitieus en toch al ervaren. Dat zijn zo maar een aantal karaktertrekken van ondernemer Lionel Peet, eigenaar van Peet ICT BV uit Kamperland. Met 15 medewerkers en compagnon neemt Peet inmiddels al diverse jaren het hele ICT-verhaal uit handen van ondernemers én particulieren. ‘En ik vind netwerken belangrijk, dus vandaar mijn toetreding tot Business Netwerk Zeeland,’ aldus de Zeeuw overtuigend. Welkom!

De ambitie spat er bij Lionel Peet vanaf. Peet: ‘Bij Peet ICT doen we wat we leuk vinden, maar vooral waar we goed in zijn; het implementeren en beheren van hoogwaardige ICT-oplossingen. Er staat bij ons een hoop te gebeuren. In 2021 implementeren we daarbij een volledig nieuwe huisstijl, website én uiteraard logo.’

‘Onze diensten zijn gericht op het optimaliseren en beheren van de informatievoorziening binnen bedrijven. Onze klanten waarderen hierin onze vernieuwende aanpak, waarin we de ICT-omgeving afstemmen op de bedrijfsbehoefte en niet de techniek als uitgangspunt nemen. Doel is de vitaliteit en daarmee het resultaat van de onderneming te verbeteren,’ verklaart Peet tot slot.

Meer weten? Kijk op www.peetict.nl

Terug naar home