HR Expat Services versterkt (internationaal) netwerk Business Netwerk Zeeland (BNZ)

Met drie dochters in het bedrijf met ieder een eigen expertise, bieden we een breed scala aan services,’ aldus Coby Verschelling die zich vanaf heden aansluit bij BNZ. ‘Met HR Expat Services bieden wij internationale werknemers die in Nederland komen wonen en werken professionele ondersteuning op gebied van immigratie en settling in.’ Welkom Coby!

Foto: het MT team van HR Expat Services

‘De voertaal is vaak engels maar kan ook spaans, duits, frans of italiaans zijn bijvoorbeeld’ zegt Verschelling. Wij ontzorgen de expat én de bedrijven waarvoor ze werken. We werken lokaal en regionaal maar zeker ook sterk (inter)nationaal. Ook dat maakt het netwerk van BNZ sterker. ‘We hebben met allerlei culturen te maken. Onze klanten komen van over de gehele wereld om in het Zeeuwse te werken voor diverse bedrijven. Dat maakt het werk interessant en het netwerk divers. Dat delen we graag met leden van BNZ,’ besluit Verschelling enthousiast.

Meer weten over HR Expat Services? Neem gerust contact op met Coby Verschelling of neem een kijkje op de website www.hrexpatservices.com

 

Terug naar home