‘Zaamslag’ verstevigt positie bij Business Netwerk Zeeland…

Met Finstage BV treedt Frank Geelhoedt toe als nieuw lid van Business Netwerk Zeeland (BNZ). De geboren Zeeuw uit Zaamslag is o.a. met zijn activiteiten bij Finstage een ervaren bemiddelaar in bedrijfsfinanciering in allerlei maten en vormen. Welkom Frank!

Foto: Frank Geelhoedt neemt de ‘I love Zaamslag’ tas in ontvangst van Wouterien Dees (BNZ)

Frank Geelhoedt licht toe: ‘Finstage BV biedt een platform aan waar MKB financieringen gematcht kunnen worden. Finstage is méér dan een platform en begeleidt deze match door de passende kredietaanvraag te zoeken die aansluit bij het investeringsprofiel.’

Met zijn bancaire achtergrond en jarenlange ervaring in bedrijfsfinanciering, heeft Geelhoedt inmiddels een indrukwekkend netwerk aan ondernemers, financierders en investeerders opgebouwd. ‘Het opbouwen van je netwerk is een kwestie van jaren. Het delen van kennis en netwerk bij BNZ past hier prima in,’ aldus Geelhoedt.

Wouterien Dees van BNZ was er in de eerste bijeenkomst van BNZ al als de kippen bij om de afkomst (úut Zaamslag’) van beiden niet te verloochenen. Dees maakte van de gelegenheid gebruik om dit op het plaatje te vereeuwigen: ‘I love Zaamslag’……vanaf heden een stevige positie bij BNZ…

www.finstage.nl

Terug naar home