Ondernemer Rene De Koster voegt zich bij netwerk Business Netwerk Zeeland

Ook al is het Corona-tijdperk maar het ledental van Business Netwerk Zeeland (BNZ) gaat stapsgewijs omhoog. Ook ondernemer René de Koster, eigenaar van Bosch Car Service Hoogsteger en Makkina BV in Goes heeft zich inmiddels aangesloten bij BNZ. De ondernemer besloot na zijn deelname aan het Oester Event van oktober jl om zijn netwerk en kennis te delen. Welkom René!

Foto: Rene de Koster (r) aan tafel met Nico Mesu tijdens het Oester Event van oktober jl.

‘Alles onder één dak bij Bosch Car Service Hoogesteger. Zo zien wij dat. We staan garant voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerk. Maar ook andere autozaken, zoals autoverzekering en autofinanciering kunt u bij ons regelen. Daarnaast verkopen, verhuren, onderhouden en repareren we met ons bedrijf Makkina interne transport- en reinigingsmachines.,’ aldus de goedlachse De Koster.

Albert Besuyen en Wouterien Dees van BNZ zijn blij met de toetreding van Rene. ‘Rene staat voor zijn werk en naast zijn oplossingsgerichte houding houdt hij ook van humor en gezelligheid. Dat enthousiasme past prima binnen ons netwerk,’aldus beiden die het netwerk van BNZ nog steeds zien uitbreiden.

Meer weten? Zie website!

 

Terug naar home