Ook MobiGroep BV sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland

‘Zeeland heeft veel water hè,’ aldus de goedlachse ondernemer Gerrit Drenth die zich met de MobiGroep BV aansluit bij het netwerk van Business Netwerk Zeeland (BNZ). ‘En dat heeft veel overeenkomsten met onze activiteiten van Mobigroep. Bij dit netwerk staat naast gemoedelijkheid het uitbreiden en versterken van het netwerk met mooie bedrijven centraal. Ik ben actief in het netwerk van Drechtsteden en Rijnmond, dus ik denk dat we elkaar ook in dit netwerk kunnen helpen.’ Welkom Gerrit bij BNZ!

 

Foto (vlnr): nieuw lid Gerrit Drenth op het plaatje met Johan van der Linde en Frank Geelhoedt

Tijd dus om even wat meer te weten over Gerrit en zijn activiteiten. ‘MobiGroep BV is in 1989 begonnen als scheepvaartonderneming. Dit is dan ook de reden waarom wij in de handel van schepen terecht zijn gekomen. Eind jaren ’90 hebben wij hieraan de handel van silo’s en machines voor de cement- en betonwereld toegevoegd. We bieden een totaalpakket aan door de combinatie van handel, opslag en transport met een team van ervaren medewerkers,’ licht de sympathieke Drenth toe.

‘We zijn blij met de toevoeging van Gerrit in het netwerk. Hij is een echte verbinder en prettig in de omgang. Hij beschikt over een uitgebreid netwerk en wil – waar mogelijk – dat graag delen met de andere leden,’ aldus Albert Besuijen en Wouterien Dees van BNZ.

Meer weten over de Mobigroep? Zie www.mobigroep.com

Terug naar home