Veldsink Drieklank nieuw lid Business Netwerk Zeeland

De organisatie Veldsink is de afgelopen jaren mede door overnames flink gegroeid. Ook in het Zeeuwse waardoor de organisatie beschikt over een groot klantenbestand en netwerk binnen de regio. Jonathan Koster is als vestigingsmanager voor de pensioenactiviteiten van Veldsink Drieklank. Door zijn positieve ervaringen met Business Netwerk Zeeland treedt hij toe als lid. Welkom Jonathan!

Foto onder: Jonathan Koster (l) in een gezellig onderhoud met Marjan van Berkel (BNZ)

‘Onderdeel zijn van de organisatie Veldsink biedt ons als pensioentak vele voordelen. Ondanks dat het in de pensioenwereld lastig is om op de muziek vooruit te lopen – vanwege de snel veranderende wereld, de financiële onzekerheden en de voortdurende ontwikkelingen op technologisch gebied – weet ons onderdeel van het in Goes gevestigde Veldsink Drieklank de toon te zetten met maatwerk en kwaliteit in pensioendienstverlening voor werkgevers en DGA’s,’ aldus Koster enthousiast.

Koster is blij met de toetreding bij Business Netwerk Zeeland: ‘Een groeiend netwerk met een onderscheidend vermogen en mooie bedrijven die inmiddels zijn aangesloten. Daar sluiten we ons graag bij aan.’

Wil je meer weten? Kijk dan even op de website van Veldink Drieklank: www.veldsink-drieklank.nl

 

Terug naar home