YourSurprise in the picture

Ons kersverse lid YourSurprise was dit weekend voorpaginanieuws! In een paginagroot artikel in de PZC over de verwachte drukte bij webwinkels laat webwinkel YourSurprise weten op zoek te zijn naar extra handjes. Tijdens deze coronaperiode en met de feestdagen in het vooruitzicht is er een tekort aan medewerkers om de vele bestellingen te verwerken.

Eigenaar Gerbrand Verton vertelt in het artikel: ‘Om mensen te werven hangt een groot spandoek aan de buitenzijde van het bedrijf aan de Gouwepoort op het Business Park in Zierikzee. De vacatures staan op onze website, we hebben advertenties in de media geplaatst, affiches opgehangen in bushokjes en ook de sociale media zijn ingezet in de zoektocht naar personeel. Zit je op het moment zonder werk en kun je nu tijdelijk aan de slag, neem contact met ons op!’.

YourSurprise is gespecialiseerd in persoonlijke cadeaus die van eigen naam en/of foto voorzien kunnen worden. Via de website is er keuze uit meer dan 1500 cadeaus die je zelf kunt ontwerpen. Kijk voor meer info of inspiratie op www.yoursurprise.nl.

YourSurprise – Zierikzee – 0111 712 466 – b2b@yoursurprise.nl – www.yoursurprise.nl

 

 

 

Terug naar home