Ook Your Surprise sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland (BNZ)

Nadat oprichters Gerbrand Verton en Wouter de Vries van Your Surprise uit Zierikzee al op de kick-off meeting in Goes aanwezig waren in november vorig jaar, is de deelname van Gerbrand aan het Oester Event van 6 oktober een geschikte aanleiding geweest om lid te worden van Business Netwerk Zeeland. Welkom Your Suprise!

 

Foto: ondernemer Gerbrand Verton tijdens zijn inspiratiemoment op het Oester Event van 6 okt jl

In 2005 besloten de oprichters na hun afstuderen samen een bedrijf te beginnen.  En niet zonder succes…. De laatste twee jaar groeide het bedrijf in Zierikzee van 70 naar ruim 200 personeelsleden en vorig jaar werd zelfs een gloednieuw, zelf ontworpen campus geopend. ‘We wilden niet alleen een plek creëren waar onze medewerkers zich thuis voelen, maar ook waar ze buiten hun werk terechtkunnen voor ontspanning, sport en om te leren. Allemaal onder één dak’, aldus Verton.

De cadeaushop is inmiddels actief in 22 landen in Europa. ‘We vinden het belangrijk dat klanten in hun moedertaal worden aangesproken’, vervolgt Verton. ‘Daarom werken er op onze klantenservice mensen die verschillende talen spreken.’

Meer weten? Zie www.yoursurprise.com of ontmoet Gerbrand op één van onze volgende bijeenkomsten.

KLIK HIER voor een inkijk in het bedrijf Your Surprise!

Terug naar home