Feyter Group treedt toe tot Business Netwerk Zeeland (BNZ)

Anno 2020 bestaat het Zeeuws-Vlaamse familiebedrijf Feyter Group uit ruim 200 medewerkers en is het internationaal actief. ‘Dat houdt niet in dat we onze roots in Zeeland vergeten. Ook in het netwerk. We sluiten ons dan ook graag aan bij Business Netwerk Zeeland,’ aldus Ingrid de Feijter, eigenaar van Feyter industrial Services en Factor Civil Engineering. Welkom Ingrid!

Foto: nieuw lid Ingrid de Feyter tussen twee andere BNZ-leden Cor Simons en Angelo de Mul tijdens het Oester Event van 6 oktober jl.

De Feyter: ‘We zijn dus een zowel regionaal als wereldwijd opererende groep ondernemingen met een breed palet aan producten en diensten. De verschillende bedrijven zijn sindsdien onderverdeeld in drie divisies: Industrial Services, Forklift Services en Civil Engineering. Feyter Industrial Services is bijvoorbeeld groot geworden met het bouwen van staalconstructies, het mechanisch bewerken van metalen en kunststoffen (verspanen) en het ontwikkelen en bouwen van speciaalmachine..’

Het team van Business Netwerk Zeeland (Wouterien Dees, Albert Besuyen, Steven Corijn en Marjan van Berkel) zijn blij met de toetreding. ‘Het netwerk is en wordt steeds krachtiger. De Feyter Group is één van de mooiere bedrijven uit onze regio. De toevoeging van dergelijke Zeeuwse bedrijven maakt ons netwerk uniek en onderscheidend,’ aldus Wouterien Dees.

Meer weten over Ingrid de Feyter en haar bedrijf? Zie www.feyter.com

 

Terug naar home