Art & D-Sign voegt zich bij Business Netwerk Zeeland (BNZ)

Zelf is Marijn van Antwerpen, eigenaar van reclamestudio Art & D-Sign, niet een persoon die zélf graag op de voorgrond treedt. Maar voor zijn klanten is hij helder: ‘Om te verkopen, moet het opvallen,’ aldus het nieuwe lid van Business Netwerk Zeeland. Welkom Marijn!

 

 

Van Antwerpen licht zijn activiteiten toe: ‘Wij zijn een veelzijdig reclamebureau in Zeeland met een team van professionele reclamemakers. Wij helpen klanten bij het maken van een creatieve vertaalslag naar een pakkende boodschap in iedere gewenste vorm. Dit doen we onder andere door het bedenken en vormgeven van media-uitingen voor grote en kleine campagnes, instore en outdoor, online en offline.’

En met een netwerk die de wereld verovert. Daarin past zijn deelname aan BNZ: ‘Er heerst een prettige en ongedwongen sfeer bij de bijeenkomsten van BNZ. En steeds meer mooie bedrijven sluiten zich aan. We kunnen met zijn allen onszelf versterken door het delen van kennis en netwerk,’ verduidelijkt Van Antwerpen.

‘We vinden het prima dat ondernemers eerst even aftasten of het netwerk bij hun past. Tot heden zijn de deelnemers & ondernemers hier zeer positief over. Martijn ook, en we zijn dan ook blij dat hij is toegetreden bij BNZ,’ aldus Albert Besuijen en Wouterien Dees van BNZ.

Meer weten? Kijk op www.artgoes.nl

Terug naar home