Pure Blue Water ‘in zee’ met Business Netwerk Zeeland!

Een mooi netwerk met enthousiaste, gepassioneerde ondernemers. Dát is het doel van Business Netwerk Zeeland (BNZ). En daar past nieuw lid PureBlue Water uit het Zeeuwsvlaamse Kapellebrug helemaal in. Welkom Angelo de Mul!

‘We doen graag verwonderen met water. We hebben één missie met ons team: het van de natuur geleende water in zijn natuurlijke staat teruggeven aan de natuur óp een duurzame manier, aldus eigenaar De Mul.

Foto (vlnr): nieuw lid Angelo de Mul ontvangt een heerlijke fles van Wouterien Dees

De passie straalt ervan af bij De Mul en zijn team van ongeveer 25 medewerkers: ’Wij voorzien in duurzame en innovatieve oplossingen voor alle waterproblemen: van waterproductie, afvalwaterbehandeling tot waterhergebruik.  Hierbij vertrekken we steeds vanuit onze missie.’

Tijd voor Wouterien Dees van BNZ om de welkomstcava officieel te overhandigen. ‘Ook afgelopen dinsdag vond ik het een uitstekend netwerkbijeenkomst. Je hebt de gelegenheid om op een gepaste manier met elkaar van gedachten te wisselen met relevante ondernemers. Je deelt ervaring en uiteraard je netwerk. En dat allemaal op een ongedwongen manier. Ik sluit dan ook graag aan,’ licht de Mul enthousiast toe.

Meer weten over PureBlue Water? Zie www.pureblue.nl  of ontmoet Angelo de Mul op één van onze komende evenementen.

Terug naar home