Oesterij Event voor herhaling vatbaar!

Met het welkomstwoord van Albert Besuyen en Wouterien Dees werd op de Y-100 alle aanwezigen verwelkomd tijdens het Oester Event 2020 van Business Netwerk Zeeland. Een vol huis met een diversiteit aan ondernemers die gezellige, informele en nuttige netwerkmomenten met elkaar deelden.

Tijdens een hapje en drankje aan boord werden de eerste contacten al snel gelegd. Leden Corne Molenaar, Cor Simons, Gerrit Drenth en Johan van der Linde wisten elkaar al snel te vinden. De weergoden waren uiteindelijk gunstig gezind en onder begeleiding van het personeel van de Oesterij, was het na de vaartocht de beurt aan de twee gidsen met een grondige toelichting over de befaamde oesterputten.

In de Oesterij zelf vonden de ‘fruits de mer’ inclusief de nodige drankjes gretig aftrek. De diverse pitches van de aanwezigen én de introductie van nieuwe leden (waaronder Fabian Berkhof, Arjan Moens en Angelo de Mul) – met uiteraard de welkomstcava – zorgden uiteindelijk voor nieuwe verbindingen onder de deelnemers. Het slotakkoord van ambassadeur Cees van Liere luidde het einde van de avond in. Terugkijkend op een geslaagde bijeenkomst zocht iedereen wederom het thuis.

Zie www.businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home