Familiebedrijf Molenaar Betonindustrie nieuw lid Business Netwerk Zeeland

De opbouw van Business Netwerk Zeeland (BNZ) gaat ongeremd door. Ondernemers die graag een kwalitatief netwerk delen met elkaar en elkaar treffen en opzoeken tijdens hoogstaande evenementen. Zo ook ondernemer Corné Molenaar die met Molenaar Betonindustrie zich formeel aansluit bij BNZ. En dat betekende de overhandiging door Albert Besuyen van BNZ van een heerlijke fles (welkomst)cava. Welkom Corné!

 

 

Directeur Corné Molenaar: ‘Wij zijn gespecialiseerd in betonproducten zoals dekkings-, bekistingsafstandhouders en toebehoren. We richten ons op innovatie, kwaliteit en maatwerk, met als toekomstvisie de hoogste mogelijke kwaliteit zichtbeton producten te leveren. Inmiddels zijn we actief in binnen- en buitenland en hebben we miljoenen producten geleverd voor onder andere bruggen, wooncomplexen, wegen, tunnels en hallen’.

Intussen is Corne de derde generatie in het familiebedrijf bij Molenaar Betonindustrie. ‘Molenaar Betonindustrie is in 1953 opgericht door mijn grootvader Adrianus Molenaar. In 1986 heeft mijn vader Jaco Molenaar het overgenomen en sinds 2018 sta ik aan het roer’, aldus Corne Molenaar.

Meer weten over dit prachtige familiebedrijf? Kijk op www.molenaarbv.com

 

Terug naar home