Ook VVB Wonen sluit zich aan bij Business Netwerk Zeeland

Ook Pedro van de Velde komt de fles cava als nieuw lid van Business Netwerk Zeeland (BNZ) toe. ‘Met VVB Wonen beheren en verhuren wij vastgoed in Zuidwest Nederland vanuit onze vestiging in Goes. Het is goed om naast Zeeland ook verder over de grenzen te kijken naar verbindingen. Vandaar dat ik me graag aansluit bij BNZ’,  aldus Van de Velde die inmiddels al vele jaren in het vastgoed actief is. Welkom Pedro!

Van de Velde licht nader toe: ‘Onze ruim 25 jaar ervaring en manier van beheren heeft bewezen dat risico’s worden beperkt en dat het betreffende vastgoed snel weer een nieuwe gebruiker of huurder heeft. Voor het onderhoud en beheer van de aan ons toevertrouwde panden werken we samen met gespecialiseerde bedrijven. Door jarenlange samenwerking zijn we perfect op elkaar afgestemd. Dit zorgt voor een soepel proces, uitstekende kwaliteit en een goede prijs.’

Albert Besuyen van BNZ is blij met de toevoeging van VVB Wonen aan het ledenbestand. ‘Pedro is vooral iemand die zijn kennis en netwerk wil delen en dat is wat het netwerk van BNZ sterk maakt. Onze aanpak spreekt hem aan. En daar doen we het voor’.

Meer weten over VVB Wonen? Zie de website www.vvb-wonen.nl

Terug naar home