Simons Bouwgroep nieuw lid Business Netwerk Zeeland!

Leuke ondernemers én ondernemingen horen bij Business Netwerk Zeeland (BNZ)! En dat is zeker van toepassing bij Cor Simons van Simons Bouwgroep uit Terneuzen. Vol enthousiasme overhandigde Wouterien Dees van BNZ gisteren een heerlijke fles cava aan het nieuw lid van BNZ! Welkom Cor!

 

Foto: met de overhandiging van een fles Cava wordt Cor Simons welkom geheten bij BNZ door Wouterien Dees

Cor Simons licht toe: ‘We gaan voor vakwerk. Daarbij zijn we met een team van ongeveer 25 personen dagelijks actief in heel Zeeland en België. Door onze eigen timmerfabriek kunnen we snel schakelen. Dat vinden klanten belangrijk. We ontzorgen bedrijven en particulieren in zowel de woning- als utiliteitsbouw.’

‘Het leuke aan BNZ is dat het een nieuw netwerk betreft met personen die zélf over een uitgebreid netwerk beschikken. Zij begrijpen waar het over gaat. De bijeenkomsten zijn op interessante locaties en het niveau van deelnemers is hoog. Je versterkt op deze wijze je netwerk op relevante wijze. Afgelopen week bij Hotel Mondragon van Govert Janzen heb ik een uitstekende avond meegemaakt. Dat smaakt naar meer, vandaar dat ik graag aansluit bij BNZ,’ aldus de sympathieke Simons.

Meer weten over Simons Bouwgroep? Kijk dan even naar de website www.simonsbg.nl

 

Terug naar home