Geslaagde Dineren met Directeuren bij Hotel Mondragon

Op een betoverende, prachtige locatie Hotel Mondragon in Zierikzee, nam Govert Janzen de aanwezigen mee in de historie, hectiek en toekomst van het hotel in het ludieke Zierikzee: ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Zeeland ging van start.

De deelnemers waren vanuit diverse hoeken uit Zeeland naar Zierikzee afgetogen. Niet voor niets bleek. ‘Nieuwe deuren’ werden al snel geopend. De ingrediënten voor een geslaagde netwerkdiner waren aanwezig en gezien de vele positieve reacties van de aanwezigen na afloop was de mix van aanwezige mensen en branches een prima basis voor nuttige, nieuwe verbindingen.

 

Foto: impressie van de geslaagde Dineren bij Directeuren van 16 september 2020

 

Albert Besuyen en Wouterien Dees deelden hun ambities met het interessante programma in 2020. Aan gespreksstof niet te klagen, was er tussen de gangen toch even tijd voor intermezzo’s. Gast en gedeputeerde Dick van de Velde van de provincie Zeeland deelde zijn blik op de toekomst van Zeeland. Ko Zwemer, Cor Simons en Steven Marteijn, Johan van der Linde vertelden een aantal van hun ondernemerservaringen en tot slot motiveerde op overtuigende wijze ambassadeur van Business Netwerk Zeeland Cees van Liere zijn visie hoe met het netwerk om te gaan en elkaar te helpen.

Kortom, op naar 6 oktober met het bezoek aan de Oesterij (zie agenda).

Ook meedoen met Business Netwerk Zeeland? Ga naar www.businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home