Van een nood een deugd maken: een verrijdbare desinfecteerstation

Dat tijdens de Corona crisis het aantal creatieve ideeën bij ondernemers stijgt, is al langer bekend. Van een nood een deugd maken, heet dat. Zo ook bij Van Houte Interieurprojecten van kringlid Erik van Houte.

’We hebben door de crisis redelijk wat projecten die on hold zijn gezet. Dat is allemaal begrijpelijk, maar wel funest voor je bedrijfsvoering. Ik had zelf een aantal interieurbouwers ‘op de bank’ zitten. Met hun ben ik creatief gaan denken en aan de slag gegaan hoe we de Corona crisistijd nuttig kunnen gebruiken. En daar was tie opeens: een verrijdbare desinfecteerstation. Voorzien van een alcohol dispenser, handdoekautomaat, een doosje plastic handschoentjes en een afvalbak. Ook voorzien van een afsluitbaar deurtje, zodat de spulletjes veilig op voorraad gelegd kunnen worden,’ aldus Van Houte. ‘En alles kan op maat gemaakt worden, inclusief logo’s van het bedrijf.’

Inmiddels is een aantal proefstations gemaakt en zijn de eerste leveringen een feit. ‘De interesse bij opdrachtgevers was er vanaf de eerste minuut. Het voorziet blijkbaar in een enorme behoefte, want de orders vliegen de deur uit. Klanten zijn laaiend enthousiast. Grote bedrijven als IXI Paris en Holland Casino hebben de vraag reeds uitstaan bij ons. Het is bemoedigend hoe dit ons bedrijf een positieve boost geeft,’ eindigt Van Houte.

Interesse? Neem contact op met Erik van Houte via erik@ichinterieurbouw.nl

Terug naar home