Iedereen veel wijsheid én gezondheid gewenst!

Jammer…. Meer dan dat is het niet. Morgen zou de nieuwe editie van Dineren met Directeuren van Business Netwerk Zeeland plaats vinden in Zierikzee.

‘Op dit moment staat de gezondheid van ons allemaal als prioriteit op de agenda. Uiteraard volgen wij de landelijke maatregelen waarbij er voorlopig tot 1 juni geen evenementen gehouden kunnen worden. Dat is jammer, maar laten we eerst maar met zijn allen het Corona onder controle krijgen. Dat is veel belangrijker,’ aldus Albert Besuyen, mede-oprichter van BNZ.

Geen twijfel dat dit de opstart van BNZ ook in een iets ander perspectief plaatst. Besuyen beseft de impact van het virus: ‘Hoewel de verbindingen stapsgewijs in ons netwerk doorgaan, is het besef denk ik de laatste dagen meer doorgedrongen. In Zeeland zijn er tot heden relatief weinig slachtoffers in vergelijking met de gebieden Drechtsteden, Rijnmond en Haaglanden. Nogmaals, gezondheid van ons allemaal is het belangrijkst. Wij wensen dan ook iedereen veel sterkte, wijsheid én uiteraard gezondheid toe.’

Meer weten? Zie HIER !

Terug naar home