Wouterien Dees nieuw teamlid Business Netwerk Zeeland

Nadat netwerkspecialist Cees van Liere uit Bruinisse zich vorige week als ambassadeur aan het netwerk heeft verbonden, verwelkomen we vanaf heden ook Wouterien Dees  in het team van Business Netwerk Zeeland (BNZ). Welkom Wouterien!

Wouterien Dees is géén onbekende in het Zeeuwse netwerk. De uit Zaamslag afkomstige Zeeuwse gelooft sterk in een krachtig, zakelijk netwerk. “Via een bekende uit één van mijn netwerken ben ik met BNZ in aanraking gekomen. De kracht van sterke netwerken is iets waar ik in geloof en waarvoor ik me graag bij BNZ wil inzetten. Gebruik maken van elkaars kennis en ervaring uit verschillende branches, “ aldus de enthousiaste Dees.

Dees zit zeker niet stil. “In al mijn activiteiten komt de interesse voor mensen terug. Zo begeleid ik expats die naar Zeeuws-Vlaanderen komen en bezit ik een eigen personal shopping bureau, genaamd WoW Fashion. Daarnaast voer ik acquisitie uit voor het plaatsen van grote digitale reclameborden in de regio. Alles komt voort uit de kracht van mijn netwerken. Ik zet me dan ook graag in voor de ontwikkeling van Business Netwerk Zeeland. Een onderscheidend en veelbelovend netwerk, waarbij ik tevens geloof in nieuwe kansen door de binding met de andere regio’s Rijnmond, Drechtsteden en Haaglanden,” eindigt de vastberaden onderneemster.

Meer weten over BNZ? Zie www.businessnetwerkzeeland.nl

(Fotocredits: Manon Koopman)

Terug naar home