Cees van Liere ambassadeur Business Netwerk Zeeland (BNZ)

“Ons netwerk is van vitaal belang. In diverse delen van het land denken ze nog dat onze oesters aan de bomen groeien…”

‘Never een dull moment met Cees van Liere’…… zo kun je de ontmoetingen met de nieuwe ambassadeur van Business Netwerk Zeeland wel noemen. Van Liere, netwerker en verbinder in hart en nieren, zal de komende periode de opstart van het nieuwe, zakelijke netwerk ondersteunen en helpen uitbouwen.

Foto: in het midden Cees van Liere met o.a. goede vriend Salar Azimi

“En daar ligt de uitdaging. Het onderscheidend vermogen van de aanpak van BNZ spreekt me aan. Het échte regionaal verbinden in de regio staat nog in de kinderschoenen. In Zeeland word je niet in een plaats maar op een eiland geboren, ze hebben onderling weinig met elkaar. Daar liggen voor de regio veel meer mogelijkheden. Ook de interregionale verbindingsaanpak van het nieuwe zakenplatform met gebieden zoals Drechtsteden, Rijnmond en Haaglanden biedt kansen. Ons netwerk is van vitaal belang en eindigt nooit. In diverse delen van het land denken ze nog dat onze oesters aan de bomen groeien ,” lacht de oud-burgemeester van Sluis, Putte en Noord-Beveland.

Albert Besuyen, Marjan van Berkel en Steven Corijn van BNZ zijn verheugd met de inmenging van Van Liere. Corijn: “Van Liere is een echte verbinder. Hij staat voor alles wat met Zeeland te maken. Hij denkt altijd in kansen en mogelijkheden en buiten dat heeft hij een sympathieke persoonlijkheid. En dat past precies binnen BNZ,” aldus Besuyen, Van Berkel en Corijn die in 2020 het platform verder zullen ontwikkelen.

www.businessnetwerkzeeland.nl

Terug naar home