EK Electronics sluit zich aan bij BNZ

“Als je ondernemers zoals Eric van Westen van EK Electronics B.V. maatwerkspecialisten in electro spreekt, dan spat de passie over zijn vakgebied er vanaf. Met een no-nonsense houding en de wil om netwerk en kennis te delen, zijn dergelijke ondernemers een aanwinst voor ons netwerk,” aldus Albert Besuyen van BNZ.  Welkom Eric als nieuw lid van BNZ!

Eigenaar Van Westen licht in het kort toe: “EK electronics is een veelzijdig bedrijf dat de afgelopen jaren zijn vakkundigheid en specialisatie heeft bewezen op het gebied van elektrotechniek. Sinds de oprichting in 1996 voeren we een totaalpakket uit van diverse specialismen met projecten voor de scheepvaart, offshore, industriele automatisering en de utiliteitsbouw. Ons werk omvat de gehele verzorging van elektrotechnische installaties die nodig zijn voor nieuw- of verbouw: van engineering tot en met installatie.”

Van Westen benadrukt het belang van een gedegen netwerk: “Een netwerk waarin je als ondernemer issues kan delen en met leuke en interessante bijeenkomsten nieuwe mensen leert kennen en bestaande relaties weer ontmoet. En dat biedt BNZ, dus sluit ik hier graag bij aan.”

Meer informatie over EK Electronics is te vinden via www.ekelectronics.nl

Terug naar home