LuxImprove lid Business Netwerk Zeeland (BNZ)

Voor LuxImprove is de oprichting van BNZ een mooie aanleiding om zich nog nader te profileren in het netwerk. Met de aanwezigheid van Richard van de Vrie en Annemieke Casteelen tijdens de afgelopen editie van DMD werd het lidmaatschap bekrachtigd. Welkom Richard en Annemieke!

Richard van de Vrie, algemeen directeur: “Met Luximprove zijn we dé merkonafhankelijke leverancier en licht-specialist van kwalitatieve en duurzame led-verlichting in de Benelux. Niet alleen de verlichting en de armaturen, maar we helpen ook met het maken van lichtplannen, besparingscalculaties, inventarisaties of ondersteunen op (verkoop)technisch gebied.

 

 

Van de Vrie onderschrijft het doel van BNZ: “Zowel in Zeeland maar ook buiten de regio liggen er voor ons en het netwerk legio mogelijkheden. De start van afgelopen maandag was veelbelovend, dus we maken hier graag deel van uit.” Albert Besuyen beaamt het: “Dit zijn nu precies het type bedrijven waarvoor BNZ interessant is. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen zoals wij altijd zeggen. We zijn blij met de toetreding van Luximprove”

Meer informatie over LuxImprove: www.luximprove.com

Terug naar home