Programmering 2020 bekend

Na de succesvolle kick-off van Business Netwerk Zeeland met een Dineren met Directeuren bij Het Binnenhof te Goes, brengt het nieuwe zakelijke platform de data van het programma voor het nieuwe jaar 2020 naar voren.

Albert Besuyen, Steven Corijn en Marjan van Berkel hebben in het schema uiteraard rekening gehouden met de totale programmering van het netwerk. “Dit is een programmering waarbij wij het concept naar voren brengen. Het zou sporadisch kunnen zijn dat door omstandigheden de datum van een event verplaatst wordt, maar dit wordt ruimschoots vooraf bekend gemaakt,” aldus Besuyen.

Interessant onderdeel van het concept is dat er ook gelegenheid is om met leden van het totale netwerk kennis te maken. Van Berkel ziet dit als een voordeel: “In de voorbereiding is naar voren gekomen dat er veel ondernemers zijn die ook buiten de grenzen van Zeeland veel zaken doen. Dat geldt natuurlijk ook voor de andere ondernemers in het netwerk van Rijnmond, Drechtsteden en Haaglanden. Kruisbestuiving, verbinding en uiteindelijk zaken doen met elkaar zijn de uitgangspunten van dit netwerk.”

En daar past een specifieke doelgroep in. “Wij kijken allereerst naar de waarde die een ondernemer toevoegt binnen het netwerk. De focus ligt hier op bedrijven/organisaties met meer dan vijf medewerkers. Met onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en kunnen we onze leden hier ook mee van dienst zijn. Wel verwachten we van de ondernemer dat hij zich actief opstelt. Alleen dan heeft netwerken ook resultaat. Het komt – voor de meeste ondernemers – niet zomaar op je af”, aldus Corijn die als Zeeuw nu dus ook verheugd in ‘zijn Zeeland’ actief is.

PS: Alle nieuwe leden van Business Netwerk Zeeland zijn van harte welkom op de jaarlijkse gezamenlijke Kerstborrel die op 17 december 2019 plaats vindt bij Koninklijke Royal Delft. Info en aanmelden HIER!

Het programma van Business Netwerk Zeeland in 2020 ziet er als volgt uit:

DATUM EVENT
11-02-2020 Dineren met Directeuren!
19-03-2020 Bedrijfsbezoek inclusief netwerkborrel
16-04-2020 Business Lentelunch 2020
25-05-2020 Dineren met Directeuren!
01-09-2020 ZomerBBQ 2020
07-10-2020 Bedrijfsbezoek inclusief netwerkborrel
16-11-2020 Dineren met Directeuren!
16-12-2020 Kerstlounge 2020

Let op:

  • Locaties zijn in de regio Zeeland, met mogelijke uitzondering bij de gezamenlijke activiteiten.
  • De bijeenkomsten zijn inclusief hapjes/drankjes voor leden.
  • Het kan zijn dat enigszins vanwege omstandigheden met data geschoven dient te worden.
  • Leden worden persoonlijk via de e-mail uitgenodigd.
  • Het is mogelijk om na toestemming van de directie deel te nemen aan netwerkbijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Drechtsteden en Business Netwerk Haaglanden. De voorwaarden hiervan worden vooraf afgestemd.
  • Op verzoek legt de organisatie contacten met leden van de zusterclubs of helpt de organisatie leden om contacten te leggen binnen de diverse clubs.

 

 

 

 

Terug naar home