Partyservice Nederland nieuw lid Business Netwerk Zeeland (BNZ)

Partyservice Nederland is in het Zeeuwse bedrijfsleven zeker geen onbekende met de diverse activiteiten van het sterk groeiende cateringbedrijf. Met de ambitie van eigenaar Johan van der Linde wordt al jaren de Zeeuwse markt bediend. Niet gek dus, dat Partyservice Nederland zich aansluit als lid van BNZ. Welkom!

“Business events, catering & more!, dat is het credo van ons bedrijf,” aldus Van der Linde. Maar ook een trotse Van der Linde: ”Partyservice Nederland serveert sinds 1983 de lekkerste gerechten en organiseert de mooiste events. Via onze catering kunnen onze klanten genieten van hapjes, buffetten, barbecues en diverse diners. Met prachtige decoratie, tenten en entertainment.”

Van der Linde is enthousiast over BNZ: “Ons netwerk is inmiddels flink uitgebreid. BNZ is mij niet onbekend en mooi dat ze nu ook in het Zeeuwse actief zijn. Daar doe ik graag aan mee.” Albert Besuyen van BNZ is blij met de toetreding: ”Met Partyservice Nederland hebben we een ambitieuze en serieuze partij in deze regio om met elkaar verder te groeien. Gebruik maken van elkaars netwerk en helpen waar mogelijk.”

Partyservice Nederland, vestiging Goes: 0113-715411 www.partyservice.nl

Terug naar home