Start Business Netwerk Zeeland (BNZ): nieuwe paden, nieuwe kansen!

De vele reacties die we namens BNZ hebben mogen ontvangen, zijn in het algemeen positief. Van felicitaties tot aanmoedigingen, maar ook van sceptici. Want er zijn al zoveel netwerken….. Maar bij BNZ is het glas altijd halfvol!

Mede-oprichter Albert Besuyen: “Naar onze mening moet je Zeeland een beetje kennen en inschatten. Het Zeeuwse zakenleven staat altijd open voor vernieuwing en nieuwe paden. Ervoor zorgen dat er voor de Zeeuwse én eigen economie innovatie en daadkracht blijft ontstaan. En dat krijg je met de uitgangspunten van BNZ. We zijn realistische ondernemers met een uitgebreid en divers, zakelijk netwerk in diverse regio’s in Nederland. Vooral in Rijnmond, Drechtsteden en Haaglanden.”

En hoe staat BNZ tegenover de toetreding van ZZP’ers? “Wij vinden dit een ander soort netwerk. Daar zetten we niet op in. Wij geloven in verbindingen die MKB ondernemingen regionaal en interregionaal met elkaar maken. Ondernemers die open staan voor nieuwe paden en dus met elkaar voor nieuwe kansen gaan. Stap voor stap,” aldus de enthousiaste Besuyen.

Meer weten? Maandag starten we met een leuke groep ondernemers tijdens Dineren met Directeuren in Restaurant Het Binnenhof te Goes. U kunt zich hier helaas niet meer voor aanmelden. Zie https://businessnetwerken.nl/zeeland

Terug naar home